3 Gangen Diner € 36,50 p.p.
In overleg met onze chef kunnen wij een voorstel op maat maken voor uw gezelschap. Geef dit aan bij uw reservering.
——————————————————————————-
Buffet-op-maat € 42,50 p.p.
U wilt geen diner, waarbij u de hele avond aan tafel zit? Misschien is een buffet dan de oplossing voor u en uw gasten. Wij zorgen voor een buffet-op-maat, zodat uw gasten een keuze kunnen maken uit de selectie van gerechten.
Hoe werkt het?
Wij geven u graag de gelegenheid om uw eigen buffet samen te stellen.
U kiest uit de onderstaande categorieën het aangegeven aantal gerechten. Wilt u uit een of meerdere categorieën extra gerechten? Dat kan uiteraard ook. Wij berekenen een toeslag afhankelijk van uw keuze.
Salades (kies 2 gerechten)
- Tomatensalade met rode ui en een dressing van aceto balsamico
- Gemengde groene salade met groene asperges en een dressing van balsamico azijn
- Griekse Salade van komkommer met yoghurt, mint en dille
- Waldorff salade met selderij, appel en walnoten
- Haricots verts salade met uitgebakken pancetta en gepocheerde kwarteleitjes
- Gemengde groene salade met geitenkaas, trostomaatjes, honing en croutons
- Salade van La Ratte aardappel met rode ui en zwarte olijven
- Koude pasta salade met olijven, paprika en gemarineerde courgette
- Salade Caprese met biologische tomaat, buffel mozzarella en basilicum
Koude visgerechten (kies 1 gerecht)
- Salade Nicoise met gegrilde tonijn, krieltjes en haricots verts
- Hollandse kropsla met gerookte makreel en mosterd mayonaise
- Gemarineerde biologische Noorse zalm met een dressing van limoen
- Salade met Hollandse wadden-garnaaltjes, avocado, ijsbergsla en cocktailsaus
Koude vleesgerechten (kies 1 gerecht)
- Vitello tonato; dunne plakjes kalfshaas met tonijnmayonaise
- Salade van wilde spinazie met gerookte eendenborst en een chutney van perzik
- Carpaccio van Simmentaler rund met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
- Dun gesneden kalfsentrecote met gemarineerde groenten en pastinaak chips
- Franse paté de campagne met uiencompote
- Caesar salade met geroosterde kippendij, buikspek en Parmezaanse kaas
- Rouleau van scharrelkip met aceto stroop en een krokantje van Brioche
Warme visgerechten (kies 1 gerecht)
- Gegrilde biologische Noorse zalm met zeekraal en een beurre Blanc saus
- Gebakken kabeljauw met beurre noisette en paddenstoelen
- Geroosterde zeebaars met een barigoule van grove groenten en kruidenolie
- Gebakken gamba’s met een saus van Spaanse saffraan
- in een mantel van Serrano-ham en basilicum crème
- Op de huid gebakken dorade met groene asperges, tomaat en saus vierge
Warme vleesgerechten (kies 1 gerecht)
- Gegrilde scharrel-kippendijen met Ras el Hanout kruiden
- Zacht gegaarde parelhoen met citroen en een romige saus van pesto
- Licht gerookte tamme eendenborst met geglaceerde uitjes
- Blanquet de veau, gestoofd kalfsvlees met een romige saus van …….
- Gebraiseerde kalfs-sucade gegratineerd met Japans broodkruim in eigen jus
- Runder entrecote op gegrilde groenten met een rode wijnjus
- Ossenhaaspuntjes met een saus van bospaddenstoelen
- Rib van Livar scharrelvarken met een saus van grove mosterd
Warme groenten (kies 1 gerecht)
- Grove ratatouille van seizoensgroenten
- Vegetarische lasagne van mediterrane groenten
- Gegrilde groene asperges met gepofte Cherry tomaat
- Vegetarische lasagne van seizoensgroenten
Aardappel-, pasta- en rijstgerechten (kies 2 gerechten)
- Geroosterde rozeval aardappeltjes met tijm en rozemarijn
- Aardappelgratin met geraspte kaas en rozemarijn
- Geurige panda rijst met lente ui en cashewnoten
- Risotto met groene asperges en Parmigiano Reggiano
- Penne pasta met tomatensaus, basilicum en Parmezaanse kaas
- Fusilli met bospaddenstoelen en truffel crème
Onze buffetten worden geserveerd met diverse luxe broodsoorten, waaronder ciabatta-, foccacia- en pomodori brood, pestoboter, aioli, zeezout en beurre de paris.